Direktlänk till inlägg 6 februari 2011
Idag ska jag göra min efterlängtade, superenkla kebab.
Allt man behöver:
* Kebabsplitt (alltså färdig skuret kebabkött)
* 1 burk Cremé Bonjour vitlök & örter
* 2dl grädde
* Lite grillkrydda & såklart salt.
* 1/2 dl Potatismjöl.
1. Först fräser man upp kebabsplitten ordentligt.
2. Salta & tillsätt lite grillkrydda.
3. Häll i grädden & rör om 1min
4. Tillsätt sedan nästan en helburk med Cremé Bonjour.
5. Tillsist lite potatismjöl & låt såsen tjockna lite...
... Sen klart! Otroligt enkelt & supergott.
Hacka gärna gurka & tomater till. Vissa har det i Pitabröd, men idag kör jag på Keso & Tobias får pommes frites till.
Och till efterrätt ska jag försöka mig på:
Cupcakes:
100 g smör
2 st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl ekologisk mjölk 3%
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
Cream cheese frosting:
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg
Nyfikna människor.. En bild på Instagram gör att man får 50st fler unika besökare, sjukt. Spekulationer och skitsnack.... Varför är jag inte ens förvånad?! ;) ...