'Ju mer dom spottar på mig, desto fortare kommer jag blomma''

Alla inlägg under november 2010

Av Lina Larsson - 23 november 2010 22:31

Ibland har jag såna här dagar jag kan sakna. Sakna vissa stunder, eller bara en stund, en minut, en timme eller en vecka. Det låter knäppt, jag vet. Men så är det. Och just nu saknar jag att vara utomlands med Johanna. Vi har varit till både Turkiet, Alanya & Bulgarien. Vi hade så sjukt kul, eller jag hade det iaf. 

Turkiet var en resa som vi hade planerat lite bättre, vi hade mycket pengar, vi visste var vi skulle, vi var bestämda på Alanya. Och ja, vi åkte.. Den 5september 2009 åkte vi. Vi vakade hela natten, och hade faktiskt riktigt kul. Sen kom Dan & skjutsade oss, till Kallax. Vi var ivriga som aldrig förr, och visste att vi kommer ha skit kul - men det var ingenting mot vad det var. Det var en av de bästa veckor jag haft. Vi med våra förfester på balkongen, våra rök-maraton, våra missions, vårat prutande, våra oerhörda drink konsumtioner(!), alla våra festkvällar... Vi tog helt enkelt hand om varandra. Vi lovade att inte lämna varandra utan några som helst medel. Om vi skulle tappa bort varandra bestämde vi i fyllan att vi skulle minsann "-Ta taxi hem till hotellet och vänta där på varandra." haha. Vi shoppade tills väskan knappt gick att stängas & vi drack PornStar's till vi höll på sprängas! =) Obeskrivligt kul hade vi. Minne för livet.


Sen, Bulgarien. Var en helt oplanerad resa som vi fick för oss att göra, kanske 1vecka före. Om ens det. Vi var sjukt less Ökx båda två, jag var ledsen och hatade alla, och vi ville slippa ökx cruising. Vi hade båda 2 inga pengar alls. Men jag fick låna mig, och samma J. Vi åkte dit - med lite pengar. Men det räckte, vi klarade oss. Vi hamnade på ett mysigt hotell vid utkanten av allt, men just vid havet. Tur vi hade Överkalix boysen att umgås med, och som även bjöd oss ut och festa. Vi var ute & festade ordentligt 1kväll, och då vart det rejält - Vi dansade tills svetten rann inne på Den glade vikingen  (som var ett ställe där det mest var svenskar, norskar, tyskar, danskar m.m.) Vi hade grymt trevligt, och eftersom det var "free bar" blev vissa lite för berusade. Senare vart det efterfest på ett hotell, där vi var ökx & kalixbor - jag blev knuffad i poolen. och mitt utlägg : " Nu ser jag ut som en gammal soppåse" fick alla ett gott skratt åt. Vi prutade med sura taxi chaufförer som vi trodde skulle döda oss.

En dag vandrade vi flera mil längs hamnkanten, tog massa fotografier & försökte hitta till Sunny Beach, men vi avbröt eftersom vi gått alldeles fel, hamnat i nått skumt kvarter - där en erbjöd oss att vara prostituerade - så vi sprang iväg illa kvickt. Usch. Men vi hade en mysig, lugn & skön resa till B. Vi hade vår standard "Balkongkvällar" där vi sjukade oss, drack en cider & snackade en massa skit. :)


Så, om inte alla fattat....  Vi hade sjukt kul. Jag vill tillbaka, jag vill utomlands.


Turkiet 2009:       

Bulgarien 2010:

          


All the crazy shit we did tonight -

Those will be our best memories.

Av Lina Larsson - 23 november 2010 22:25

   Jag & Johanna - Rockabillykväll på hotellet.

Av Lina Larsson - 23 november 2010 13:00

NU ska jag ta min feta röv från datorn och ta en promenad med kexet mitt upp till BB.. Skönt & välbehövligt för en som jag. 


  

Av Lina Larsson - 23 november 2010 12:53

Inte för att jag är med på bilden. Utan för att den utstrålar frihet, det utstrålar glädje, den utstrålar mig, min personlighet. Sådär busig, sådär lurig, sådär glad, sådär jäkla envis, bara så som jag kan vara.


  

Av Lina Larsson - 23 november 2010 12:19

Ska, efter jul tatuera mig. Har jag bestämt mig. Ska göra hela armen. Lovely! =) Har äntligen fått tummen ur R & fixat lite ideér och bestämt vad jag vill ha... Skönt. Jag älskaaaaaaaar att tatuera mig. Man blir fan lycklig.


Av Lina Larsson - 23 november 2010 11:19

   Daniella, Ida & Jag - Lyckliga studenter 2010

Av Lina Larsson - 22 november 2010 12:32

Nu börjar Julen närma sig med stormsteg... Nyss tyckte jag det var sommarmarknad här i Överkalix, och nu är det helt plötsligt 22 November. Sjukt. Tiden gr fort & man hinner absolut inte med. Mycke händer såhär i Juletider, Mycket jobb, Många födelsedagar, Mycket julklapps shoppande, och diverse.


18 november - Syster 23år.

3 december - Julbord på Hotellet.

4 december - Heldag i Luleå då alla julklappar ska inhandlas och pengar - spenderas.

5 december - Mormor 74år.

12 december - Pappa 52år.

20 december - Lilla jag 19år.

24 december - Julafton, som kommer innehålla jobb & sedan firande med fmilj & släkt. 

25december - Juldagen, som troligtvis kommer spenderas i jobb heeela dagen. Jag ska banga allt som har med Juldagen och göra - och vara nykter. Säkrast så.

26 december - Familjemiddag - Alla syskon med respektive samlas, och det är inte varje år det händer kan jag lova. Hoppas alla syskonbarn infinner sig också!

4 januari - Morfar 76år.

5januari - Anton 25år.

+ Massa jobb som jag inte orkat radda upp. Men jobb= Pengar, Pengar= Att kunna leva och göra saker man tycker om.

Presentation


Lina, 21år och bor i Överkalix i ett litet rött hus med min pojkvän Adam och våran hund Kia.

Väntar vårat första barn med BF 7/11 -13.

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Bloggerfy

Blogvertiser

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se Blogvertiser

-


Ovido - Quiz & Flashcards